VII. CARPOINT AutoSlalom, Púchov 22. 8. 2009

VII. CARPOINT AutoSlalom, Púchov 22. 8. 2009

V Bratislave máme novú Racingovú predajňu! Skvelá správa pre každého nakazeného motoršportom. V predajni nájdete slušný sortiment vybavenia od prilieb, cez kombinézy, rukavice a mnoho ďalších vecí. Najlepšie spravíte ak kliknete na www.carpoint.sk/racing-shop/ a nájdete si čo potrebujete. Ak nenájdete, stačí zavolať, zoženú snáď všetko :-)

Spoločnosť CARPOINT,ako hlavný partner podujatia, priniesla na ukážku a k predaju časť svojho sortimentu. Ukázalo sa, že to bol dobrý ťah, lebo niekoľko slalomárov si ihneď zakúpilo rukavice, prilbu či topánky.

Ahááá, skoro som zabudol, že sme boli jazdiť slalom :-) .

V Púchove je výborne vybavený areál a dobre postavená trať. Klasická slalomárska partia sa rozrástla o niekoľko nových tvárí.

Podľa piatkovej predpovede sme sa pripravili na 17°-20°C a očakávali sme dážď. Dážď prišiel až počas posledných ostrých jázd, keď bolo viac-menej rozhodnuté o poradí v jednotlivých kategóriách. Tí, čo sme naozaj uverili predpovedi, sme sa celí deň potili a Dr. Ilka spomínali len v cenzurovaných súvetiach :-).

Kuba Král prišiel na ošumelom Favorite. Jeho minulosť bola bohatá na úspechy a tento špeciál jazdil výborne časy a ovládol "najslabšiu" kategóriu do 1400cm3 .

Ďalšie tri kategórie majú svoje jasne dané pravidlá. Ak nemáte priezvisko začínajúce sa na Č , máte smolu. Červenková, Červenka a Čambal tak obsadili prvé miesta v dámskej trofeji, v kategórii do 2,0 a do 1600cm3.

 

Nesmieme zabudnúť na Matúša Lorinčíka, ktorého nezastala ani porucha diferenciálu a dominoval v najsilnejšej kategórii.

Víťazi sú jasný, porazení na týchto podujatiach nie sú a tak nezostáva nič iné, len sa tešiť na štátny sviatok 15. septembra. V tento deň sa stretneme na Piešťanskom letisku a absolvujeme najrýchlejší slalom tohto seriálu.